Web Design: Evolueer creatief ontwerp > Fotobewaren
367
post-template-default,single,single-post,postid-367,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Web Design: Evolueer creatief ontwerp

Broklin Onjei heeft een prachtig webontwerpproject op Behance gedeeld. Het gebruik van drie verschillende levendige kleuren om een ​​creatieve bureau-ontwerpbenadering te definiëren en een uniek monogram-logo gemaakt van e (evolve) + c (creatief) om de merknaam te verheffen.

Het doel van dit project was om een ​​moderne en trendy webdesignstijl voor een creatief bureau te ontwerpen met behulp van de 2018 webontwerptranttechnieken. De combinatie van krachtige grote typografie, levendige kleuren, asymmetrie en toch minimalistisch. Meer witte ruimte en minder componenten zijn gebruikt voor een rijke lay-outaanpak en om bezoekers een gemakkelijke toegang te geven tijdens hun reis door de site.